Räksallad med ris

Räksallad med ris

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(23 st)

Räksallad med ris når en ny dimension smaksatt med parmesan och vitlök. Fräsch, lätt och god passar den till såväl lunch som lättare middag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Blanda räkor, citronskal, saft och olivolja. Låt dra ca 15 min. Skala och skär löken i tunna strimlor. Varva ris, lök och sallad på ett fat och fördela räkorna ovanpå.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag