Räksallad med ris
15 min
Buffé
Förrätt
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
•

Räksallad med ris når en ny dimension smaksatt med parmesan och vitlök. Fräsch, lätt och god passar den till såväl lunch som lättare middag.
Ingredienser
Ris (ca 4 dl kokt)
|
1¼ dl |
---|---|
Skalade räkor
|
250 g |
Citron, rivet skal och saft
|
½ |
Olivolja
|
1 msk |
Liten rödlök
|
1 |
Blandad grönsallad
|
1 liter |
2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
260 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 24,4 % | 15,6 g |
Fett: | 34,7 % | 10,2 g |
Kolhydrater: | 40,9 % | 26,2 g |

