Räkrullar med pepparrot

Räkrullar med pepparrot

30 min Buffé Förrätt
Rullarna kan man göra i god tid och låta ligga klara i kylen i några timmar. Bara att skära upp allt eftersom gästerna droppar in. Låt gärna räkorna rinna av på hushållspapper om de känns blöta så att inte fyllningen blir för tunn.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Spara 16 räkor till garnering och hacka resten.
  • Skala och mosa äggen. Blanda ägg, räkor, crème fraiche, pepparrot, gräslök, salt och peppar.
  • Bred ut röran på tunnbrödet och rulla ihop från långsidan. Låt dem ligga i plast i kylen någon timme.
  • Skär varje rulle i 8 bitar. Garnera med räkor och gräslök.
Klart!

Ingredienser

Skalade räkor
250 g
Ägg
2
1 dl
Riven färsk pepparrot
1 msk
Salt
2 krm
Färsk gräslök
1 knippe
Svartpeppar
1 krm
Mjuka tunnbröd ca 20x25 cm
2