Räkrullar med pepparrot

Räkrullar med pepparrot

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(62 st)

Rullarna kan man göra i god tid och låta ligga klara i kylen i några timmar. Bara att skära upp allt eftersom gästerna droppar in. Låt gärna räkorna rinna av på hushållspapper om de känns blöta så att inte fyllningen blir för tunn.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 16 st

  • 250 g skalade räkor
  • 2 ägg
  • 1 dl Arla Köket® crème fraiche crème fraiche 34%
  • 1 msk riven färsk pepparrot
  • 2 krm salt
  • 1 knippe färsk gräslök
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 mjuka tunnbröd ca 20x25 cm

Gör så här:

Gör så här:

Spara 16 räkor till garnering och hacka resten. Skala och mosa äggen. Blanda ägg, räkor, crème fraiche, pepparrot, gräslök, salt och peppar. Bred ut röran på tunnbrödet och rulla ihop från långsidan. Låt dem ligga i plast i kylen någon timme. Skär varje rulle i 8 bitar. Garnera med räkor och gräslök.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem