Räkpasta med hummerfond

Räkpasta med hummerfond

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(181 st)

Förföriskt god pasta med räkor och "fuskhummer" i form av fond. En snabblagad och jättegod lunch eller middagsrätt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Koka pastan och sockerärtor enligt anvisningarna på förpackningarna. Vispa ut mjölet i mjölken i en kastrull. Tillsätt grädde, hummerfond och pressad vitlök. Låt såsen koka 3-5 min. Lägg i räkorna och låt dem bli varma. Smaka av med citronsaft och peppar. Blanda såsen med nykokt pasta och lättkokta sockerärtor.

Tips:

Räkor utan skal kan bytas ut mot 500g räkor med skal för 4 port.

Vill du lyxa till det, så byt ut räkorna mot fryst hummer.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag