Räkpasta med hummerfond

Räkpasta med hummerfond

Betyg

(161 st)

Förföriskt god pasta med räkor och "fuskhummer" i form av fond. En snabblagad och jättegod lunch eller middagsrätt.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Koka pastan och sockerärtor enligt anvisningarna på förpackningarna. Vispa ut mjölet i mjölken i en kastrull. Tillsätt grädde, hummerfond och pressad vitlök. Låt såsen koka 3-5 min. Lägg i räkorna och låt dem bli varma. Smaka av med citronsaft och peppar. Blanda såsen med nykokt pasta och lättkokta sockerärtor.

Tips:

Räkor utan skal kan bytas ut mot 500g räkor med skal för 4 port.

Vill du lyxa till det, så byt ut räkorna mot fryst hummer.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem