Räkor med dill och pepparrot
                                
                                     20 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                    
                
                    •
                    
            
        
    Pepparrot är en klassisk svensk smaksättare. Prova den till räkor. Nytt och läckert!
Ingredienser
| 
                                     
                                            
                                                Räkor med skal
                                            
                                     
                                 | 
                                1 kg | 
|---|---|
| 50 g | |
| 
                                     
                                            
                                                Hackad färsk dill
                                            
                                     
                                 | 
                                2 msk | 
| 
                                     
                                            
                                                Grovriven pepparrot
                                            
                                     
                                 | 
                                2 msk | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
286 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,3 g | 
| Protein: | 62,8 % | 44,2 g | 
| Fett: | 36,5 % | 11,8 g | 
| Kolhydrater: | 0,7 % | 0,5 g |