Räknudlar med smak av ingefära och chili
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
-
Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
-
Skala moroten och strimla den tunt med potatisskalare. Skär sockerärterna i mindre bitar. Strimla salladslökarna.
-
Fräs grönsakerna lätt i smör-&rapsolja. Rör ner vitlök, ingefära, crème fraiche och chilisås. Koka upp. Vänd ner räkor och nudlar.
-
Servera gärna med en sallad.
Klart!
Ingredienser
Skalade räkor
|
250 g |
Äggnudlar
|
250 g |
Morot
|
1 |
Sockerärter
|
75 g |
Salladslökar
|
3 |
|
1 msk |
Pressad vitlöksklyfta
|
½ |
Finriven färsk ingefära
|
1 tsk |
|
2 dl |
Sweet chilisås
|
2 msk |