Räkmacka med romfärskost
15 min
•
Denna räkmacka med ägg och färskost med rom, är både smal och god. Du kommer inte att sakna majonnäsen.
Ingredienser
|
Räkor med skal
|
300 g |
|---|---|
|
Hårdkokta ägg
|
2 |
| 125 g | |
|
Löjrom
|
1 msk |
|
Hackad färsk gräslök
|
2 msk |
|
Osötat fullkornsbröd
|
2 skivor |
|
Sallad
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
345 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,6 g |
| Protein: | 50,2 % | 42,6 g |
| Fett: | 33,3 % | 13 g |
| Kolhydrater: | 16,5 % | 14 g |