Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Quinoasallad med ost och torkade tranbär
Quinoasallad med ost och torkade tranbär
20 min
Huvudrätt
•
Se kommentarer
Matig sallad med en härlig smakkombination av torkade tranbär och ost.
Andra liknande recept
20 min
Grönkålssallad
(9)
15 min
Julsallad
(5)
30 min
Räkcocktail
(230)
Rödbetssallad
(23)
25 min
Pad thai
(286)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Tillaga quinoa enligt anvisning på förpackningen.
Koka sparrisbroccolin i saltat vatten tills de känns mjuka, ca 5 min. Häll av och låt svalna något. Dela varje sparrisbroccoli i tre delar.
Blanda sallad, quinoa, tranbär, sparrisbroccoli och lägg upp på ett stort fat.
Skär eller nyp bitar av osten och fördela över salladen. Rör ihop ingredienserna till dressingen och ringa över salladen.
Toppa med några extra torkade tranbär.
Klart!
Näringsvärden, per recept
Energi:
485 kcal
Protein:
16 g
Kolhydrater:
50 g
Fett:
24 g
Ingredienser
Vit quinoa
3 dl
Castello® White
150 g
Sparrisbroccoli
250 g
Torkade tranbär
1 dl
Dressing:
Äppelcidervinäger
2 msk
Olivolja
2 msk
Hackad färsk oregano
2 msk
Andra liknande recept
20 min
Grönkålssallad
(9)
15 min
Julsallad
(5)
30 min
Räkcocktail
(230)
Rödbetssallad
(23)
25 min
Pad thai
(286)
30 min
Coleslaw
(1224)
30 min
Rödkålssallad med äpple
(25)
30 min
Currykyckling
(67)
30 min
Stuvad grönkål med citron och crème fraiche
(172)
40 min
Gyros i tunnbröd med tzatziki
(96)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum