Quinoasallad med ost och torkade tranbär

Quinoasallad med ost och torkade tranbär

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(1 st)

Matig sallad med en härlig smakkombination av torkade tranbär och ost.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 dl vit quinoa
  • 150 g Castello® Creamy White
  • 250 g sparrisbroccoli
  • 1 dl torkade tranbär

Dressing:

  • 2 msk äppelcidervinäger
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk hackad färsk oregano

Gör så här

Gör så här

  1. Tillaga quinoa enligt anvisning på förpackningen.
  2. Koka sparrisbroccolin i saltat vatten tills de känns mjuka, ca 5 min. Häll av och låt svalna något. Dela varje sparrisbroccoli i tre delar.
  3. Blanda sallad, quinoa, tranbär, sparrisbroccoli och lägg upp på ett stort fat.
  4. Skär eller nyp bitar av osten och fördela över salladen. Rör ihop ingredienserna till dressingen och ringa över salladen.
  5. Toppa med några extra torkade tranbär.

Näringsvärden, per recept

  • Energi: 485 kcal
  • Protein: 16 g
  • Kolhydrater: 50 g
  • Fett: 24 g

Skriv ut

Källa: