Prosciuttosallad
20 min
•
Arbetstid: 20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Tillbehör
•
Hela Italien i en sallad! Klassikern melon och skinka har fått sällskap av kronärtskockshjärtan och en flufflig kräm på oliver och crème fraiche.
Ingredienser
|
Prosciutto
|
8 skivor |
|---|---|
| 300 g | |
|
Gurka
|
½ |
|
Cantaloupemelon
|
¼ |
|
Rödlök
|
1 |
|
Cocktailtomater à 250 g
|
1 ask |
|
Färska fikon
|
2 |
|
Marinerade kronärtskockshjärtan à 390 g
|
1 burk |
|
Rucola
|
65 g |
|
Svarta oliver
|
½ dl |
| 2 dl | |
|
Majonnäs
|
2 msk |
|
Hackade svarta oliver
|
½ dl |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
547 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6 g |
| Protein: | 23,6 % | 31,8 g |
| Fett: | 60,7 % | 37,5 g |
| Kolhydrater: | 15,7 % | 21,2 g |