Potatistårta med oliver & färska örter

Potatistårta med oliver & färska örter

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(22 st)

Överraska med kryddoftande potatiskalas i annorlunda form.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Äggstanning:

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Fyll en långpanna till hälften med varmt vatten och ställ in i nedre delen av ugnen. Skala och skär potatisen i tunna skivor. Vispa ihop ingredienserna till äggstanningen och blanda med övriga ingredienser. Packa en smord form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter, tätt med potatis- och äggstanningen. Ställ formen i den vattenfyllda långpannan och grädda ca 1 1/2 tim. Känn med provsticka att potatisen mjuknat. Låt potatistårtan stå och svalna minst 2 timmar innan servering.

Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem