Potatissallad med saffran och oliver

Potatissallad med saffran och oliver

Betyg

(33 st)

En ny potatisallad med medelhavsinspiration - vackra färger blandat med härliga smaker!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • ¾ kg fast potatis
  • 1 rödlök
  • 3 dl Arla® ekologisk gräddfil Ekologisk Gräddfil 12%
  • ¼ pkt saffran à 0,5 g
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • ½ dl grovhackad färsk persilja
  • 2 msk kapris
  • ½ dl svarta oliver

Gör så här:

Gör så här:

Skala och dela potatisen i bitar. Koka den knappt mjuk i lättsaltat vatten. Skala och skiva löken. Blanda grädde, saffran, salt och peppar. Häll av vattnet från potatisen och rör ner den i såsen tillsammans med löken. Garnera med persilja, kapris och oliver.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem