Potatissallad med saffran och oliver
30 min
Buffé
Förrätt
Huvudrätt
Lunch
Middag
Tillbehör
•
En ny potatisallad med medelhavsinspiration - vackra färger blandat med härliga smaker!
Ingredienser
|
Fast potatis
|
¾ kg |
|---|---|
|
Rödlök
|
1 |
| 3 dl | |
|
Saffran à 0,5 g
|
¼ pkt |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Grovhackad färsk persilja
|
½ dl |
|
Kapris
|
2 msk |
|
Svarta oliver
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
261 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,8 g |
| Protein: | 9,4 % | 6 g |
| Fett: | 35,3 % | 10,4 g |
| Kolhydrater: | 55,3 % | 35,5 g |