Potatissallad med rökt fisk
                                
                                     30 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Kvällsmat
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                    
                
                    •
                    
            
        
    Bjud på potatissallad med rökt fisk till middag! Variera med lax, böckling eller sik.
Ingredienser
| 
                                     
                                            
                                                Färskpotatis
                                            
                                     
                                 | 
                                500 g | 
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                Färsk lök
                                            
                                     
                                 | 
                                1 | 
| 
                                     
                                            
                                                Rädisor
                                            
                                     
                                 | 
                                1 knippe | 
| 
                                     
                                            
                                                Skinn- och benfri varmrökt lax eller annan fisk
                                            
                                     
                                 | 
                                300 g | 
| 
                                     
                                            
                                                Blandad grönsallad
                                            
                                     
                                 | 
                                1 liter | 
| 
                                     
                                            
                                                Rapsolja
                                            
                                     
                                 | 
                                2 msk | 
Sås:
| 
                                     
                                            
                                                Gravlaxsås
                                            
                                     
                                 | 
                                ½ dl | 
|---|---|
| 2 dl | |
| 
                                     
                                            
                                                Hackad färsk dill
                                            
                                     
                                 | 
                                2 msk | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
466 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,6 g | 
| Protein: | 18,2 % | 20,9 g | 
| Fett: | 61,2 % | 32,3 g | 
| Kolhydrater: | 20,6 % | 23,6 g |