Potatissallad med rökt fisk
30 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
•
Bjud på potatissallad med rökt fisk till middag! Variera med lax, böckling eller sik.
Ingredienser
|
Färskpotatis
|
500 g |
|---|---|
|
Färsk lök
|
1 |
|
Rädisor
|
1 knippe |
|
Skinn- och benfri varmrökt lax eller annan fisk
|
300 g |
|
Blandad grönsallad
|
1 liter |
|
Rapsolja
|
2 msk |
Sås:
|
Gravlaxsås
|
½ dl |
|---|---|
| 2 dl | |
|
Hackad färsk dill
|
2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
466 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,6 g |
| Protein: | 18,2 % | 20,9 g |
| Fett: | 61,2 % | 32,3 g |
| Kolhydrater: | 20,6 % | 23,6 g |