Potatissallad med pepparrot

Potatissallad med pepparrot

Betyg

(35 st)

Spännande, krämig potatissallad med sojabönor och sting av pepparrot. God till grillad eller varmrökt fisk och nötkött.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 750 g färskpotatis
  • 250 g frysta sojabönor
  • 2 färska lökar
  • 3 dl Arla® gräddfil Gräddfil 12%
  • 2 msk riven pepparrot
  • ½ dl hackad färsk persilja
  • ½ tsk salt
  • ca 800 g varmrökt makrill

Gör så här:

Gör så här:

Koka potatisen. Låt den svalna och skär den i bitar. Tina bönorna. Skala och skiva löken. Blanda gräddfil, pepparrot, persilja och salt. Varva ingredienserna i en skål. Värm fisken på grill eller i ugn vid 200°, ca 10 min.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 965 kcal
  • Protein: 52 g
  • Kolhydrater: 34 g
  • Fett: 68 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem