Potatissallad med pepparrot

Potatissallad med pepparrot

40 min
Buffé Huvudrätt
Spännande, krämig potatissallad med sojabönor och sting av pepparrot. God till grillad eller varmrökt fisk och nötkött.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/potatissallad-med-pepparrot/

Gör så här

  • Koka potatisen. Låt den svalna och skär den i bitar. Tina bönorna. Skala och skiva löken.
  • Blanda gräddfil, pepparrot, persilja och salt. Varva ingredienserna i en skål.
  • Värm fisken på grill eller i ugn vid 200° eller 180° varmluft, ca 10 min.
Klart!
Energi:

965 kcal

Protein: 52 g
Kolhydrater: 34 g
Fett: 68 g

Ingredienser

Färskpotatis
750 g
Frysta sojabönor
250 g
Färska lökar
2
3 dl
Riven pepparrot
2 msk
Hackad färsk persilja
½ dl
Salt
½ tsk
Varmrökt makrill
ca 800 g