Potatissallad med pepparrot
40 min
Buffé
Huvudrätt
Lunch
Middag
Tillbehör
•

Spännande, krämig potatissallad med sojabönor och sting av pepparrot. God till grillad eller varmrökt fisk och nötkött.
Ingredienser
Färskpotatis
|
750 g |
---|---|
Frysta sojabönor
|
250 g |
Färska lökar
|
2 |
3 dl | |
Riven pepparrot
|
2 msk |
Hackad färsk persilja
|
½ dl |
Salt
|
½ tsk |
Varmrökt makrill
|
ca 800 g |
---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
891 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 7,5 g |
Protein: | 23,2 % | 50,8 g |
Fett: | 61,8 % | 62,3 g |
Kolhydrater: | 15 % | 33 g |

