Potatissallad med pepparrot
40 min
Buffé
Huvudrätt
Lunch
Middag
Tillbehör
•
Spännande, krämig potatissallad med sojabönor och sting av pepparrot. God till grillad eller varmrökt fisk och nötkött.
Ingredienser
|
Färskpotatis
|
750 g |
|---|---|
|
Frysta sojabönor
|
250 g |
|
Färska lökar
|
2 |
| 3 dl | |
|
Riven pepparrot
|
2 msk |
|
Hackad färsk persilja
|
½ dl |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Varmrökt makrill
|
ca 800 g |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
891 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 7,5 g |
| Protein: | 23,2 % | 50,8 g |
| Fett: | 61,8 % | 62,3 g |
| Kolhydrater: | 15 % | 33 g |