Potatissallad med oliver och rucola

Potatissallad med oliver och rucola

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(87 st)

Recept på fyllig potatissallad med italienska smaker. Passar på buffén tillsammans med kallskuret, kyckling, kött, korv eller grillat.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 750 g kokt, kall potatis
  • 50 g rucola
  • 6 soltorkade tomater
  • 1 dl svarta oliver
  • 3 dl Arla® gräddfil Gräddfil 12%
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Skär potatisen i klyftor. Grovhacka rucolan. Strimla tomaterna. Dela oliverna. Rör ihop gräddfil, rucola, tomater, salt och peppar i en stor skål. Vänd försiktigt ner potatis och oliver.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 335 kcal
  • Protein: 6 g
  • Kolhydrater: 40 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem