Potatissallad med oliver och rucola

Potatissallad med oliver och rucola

Betyg

(86 st)

Recept på fyllig potatissallad med italienska smaker. Passar på buffén tillsammans med kallskuret, kyckling, kött, korv eller grillat.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 750 g kokt, kall potatis
  • 50 g rucola
  • 6 soltorkade tomater
  • 1 dl svarta oliver
  • 3 dl Arla® gräddfil Gräddfil 12%
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Skär potatisen i klyftor. Grovhacka rucolan. Strimla tomaterna. Dela oliverna. Rör ihop gräddfil, rucola, tomater, salt och peppar i en stor skål. Vänd försiktigt ner potatis och oliver.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 335 kcal
  • Protein: 6 g
  • Kolhydrater: 40 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem