Potatissallad med grön dressing och cheddarost
Buffé
Lunch
Tillbehör
•
Pigg och grön potatissallad som är god både till varmrökt lax och tunt skivad rostbiff.
Ingredienser
|
Delikatesspotatis
|
750 g |
|---|
Grön dressing:
|
Babyspenat
|
80 g |
|---|---|
|
Bladpersilja
|
100 g |
|
Sardellfiléer à 85 g
|
½ burk |
|
Olja
|
¾ dl |
|
Dijonsenap
|
1 msk |
| 1 dl | |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Broccoli
|
250 g |
|---|---|
|
Fänkål
|
1 |
|
Babyspenat
|
80 g |
|
Kvibille® Cheddar
|
150 g |
|
Saltrostad mandel
|
½ dl |
Gör så här
Grön dressing:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bufféportion
Energi:
190 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per bufféportion | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,9 g |
| Protein: | 16,2 % | 7,6 g |
| Fett: | 58,2 % | 12,5 g |
| Kolhydrater: | 25,6 % | 12 g |