Potatissallad med feta

30 min Tillbehör
Potatissallad med feta

Färgrik potatissallad med feta som passar lika bra som ensamrätt som till grillad kyckling eller en köttbit.

Ingredienser

Färskpotatis
750 g
Färsk gul lök
1
Blandade tomater
150 g
Rucola
ca 100 g
150 g
Kalamataoliver
1 dl
Kallpressad olivolja
Salt och peppar

Gör så här

  • Tvätta och koka potatisen mjuk. Låt svalna och skär den i skivor.
  • Skala och skiva löken. Halvera tomaterna.
  • Blanda potatis, lök och tomat med ost, oliver, rucola och lite olja. Smaka av med salt och peppar.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per port

Energi:

242 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 4,9 g
Protein: 17,4 % 10,4 g
Fett: 38,3 % 10,5 g
Kolhydrater: 44,3 % 26,4 g
https://www.arla.se/recept/potatissallad-med-feta/