Potatissallad med bacon och gurka

Potatissallad med bacon och gurka

Betyg

(19 st)

Smarrig potatis blandas med gräddfil och toppas med bacon och gurka. Gott för sig själv eller som tillbehör till kyckling.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 750 g kokt kall färskpotatis
  • 1 paket tärnat bacon à 140 g
  • ½ gurkor
  • 2 dl Arla® gräddfil Gräddfil 12%
  • 2 msk majonnäs
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Stek baconet knaprigt i en stekpanna, låt rinna av på hushållspapper. Dela gurkan på längden och skrapa ur kärnorna. Skär gurkan i halvmånar. Rör ihop gräddfil, majonnäs, salt och peppar i en skål. Dela potatisen i halvor och vänd ner i såsen. Strö över bacon och gurka.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 385 kcal
  • Protein: 11 g
  • Kolhydrater: 31 g
  • Fett: 23 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem