Potatispizza
30 min
Huvudrätt
•
Denna potatispizza med färsk rosmarin är lätt att laga. Färdig pizzadeg är toppen att ta till när tiden är knapp. Vi toppar denna pizza med crème fraiche, mozzarella, tunt skivad potatis och färsk rosmarin. Det är även gott att toppa den ljumna pizzan med lite salt och krispig rom.
Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Energi:
866 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 30 g |
Kolhydrater: | 96 g |
Fett: | 39 g |
Ingredienser
Pizzadegar à 400 g
|
2 |
---|---|
Potatis
|
100 g |
2 dl | |
300 g |
Topping:
Kallpressad olivolja
|
2 msk |
---|---|
Färsk rosmarin
|
|
Flingsalt
|
|
Valfri rom, t ex stenbits eller tångcaviar
|