Potatis- och bönsallad

Potatis- och bönsallad

Betyg

(18 st)

En skön sallad som spritter av goda smaker och som är lika vacker att titta på, som god att äta!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Skär potatisen i klyftor. Ställ klyftorna med skalet ner på en plåt med bakplåtspapper. Stek i mitten av ugnen 25 – 30 min. Skala och skiva löken. Skär tomaterna i bitar. Skölj bönorna, låt rinna av. Blanda lök, tomater, bönor, potatis och rucola på ett stort fat. Vispa ihop senap, olja och lite vatten. Häll över salladen.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem