Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Potatis- och bönsallad
Budget
Potatis- och bönsallad
40 min
Huvudrätt
•
Kommentarer
En skön sallad som spritter av goda smaker och som är lika vacker att titta på, som god att äta!
Andra liknande recept
20 min
Tonfisksallad
(69)
Budget
30 min
Fransk potatissallad
(35)
10 min
Potatissallad
(152)
Budget
30 min
Morotsbiffar med fetaost och soltorkade tomater
(34)
Budget
Krämig potatissallad
(10)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Sätt ugnen på 225° eller 200° varmluft.
Skär potatisen i klyftor. Ställ klyftorna med skalet ner på en plåt med bakplåtspapper. Stek i mitten av ugnen 25 – 30 min.
Skala och skiva löken. Skär tomaterna i bitar. Skölj bönorna, låt rinna av.
Blanda lök, tomater, bönor, potatis och rucola på ett stort fat.
Vispa ihop senap, olja och lite vatten. Häll över salladen.
Klart!
Ingredienser
Potatis
600 g
Rödlök
1
Tomater
3
Rucola
50 g
Svarta bönor
1 burk
Olja
2 msk
Dijonsenap
1 msk
KESO® Cottage cheese
250 g
Andra liknande recept
20 min
Tonfisksallad
(69)
Budget
30 min
Fransk potatissallad
(35)
10 min
Potatissallad
(152)
Budget
30 min
Morotsbiffar med fetaost och soltorkade tomater
(34)
Budget
Krämig potatissallad
(10)
Budget
30 min
Ljummen potatissallad
(145)
20 min
Enkel potatissallad
(304)
20 min
Potatissallad med bacon och gurka
(31)
30 min
Lax med krämig potatissallad
(98)
20 min
Grön potatissallad med smak av tryffel
(67)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum