Potatis- och bönsallad

Potatis- och bönsallad

40 min Huvudrätt
En skön sallad som spritter av goda smaker och som är lika vacker att titta på, som god att äta!
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/potatis--och-bonsallad/

Gör så här

  • Sätt ugnen på 225°.
  • Skär potatisen i klyftor. Ställ klyftorna med skalet ner på en plåt med bakplåtspapper. Stek i mitten av ugnen 25 – 30 min.
  • Skala och skiva löken. Skär tomaterna i bitar. Skölj bönorna, låt rinna av.
  • Blanda lök, tomater, bönor, potatis och rucola på ett stort fat.
  • Vispa ihop senap, olja och lite vatten. Häll över salladen.
Klart!

Ingredienser

Potatis
600 g
Rödlök
1
Tomater
3
Rucola
50 g
Svarta bönor
1 burk
Olja
2 msk
Dijonsenap
1 msk
250 g