Potatis- och bönsallad

Potatis- och bönsallad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(30 st)

En skön sallad som spritter av goda smaker och som är lika vacker att titta på, som god att äta!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Skär potatisen i klyftor. Ställ klyftorna med skalet ner på en plåt med bakplåtspapper. Stek i mitten av ugnen 25 – 30 min. Skala och skiva löken. Skär tomaterna i bitar. Skölj bönorna, låt rinna av. Blanda lök, tomater, bönor, potatis och rucola på ett stort fat. Vispa ihop senap, olja och lite vatten. Häll över salladen.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag