Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Potatis- och bönsallad
Budget
Potatis- och bönsallad
40 min
Huvudrätt
•
Se kommentarer
En skön sallad som spritter av goda smaker och som är lika vacker att titta på, som god att äta!
Andra liknande recept
Budget
30 min
Fransk potatissallad
(23)
20 min
Tonfisksallad
(64)
20 min
Enkel potatissallad
(292)
10 min
Potatissallad
(149)
30 min
Sommarsallad
(7)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Sätt ugnen på 225°.
Skär potatisen i klyftor. Ställ klyftorna med skalet ner på en plåt med bakplåtspapper. Stek i mitten av ugnen 25 – 30 min.
Skala och skiva löken. Skär tomaterna i bitar. Skölj bönorna, låt rinna av.
Blanda lök, tomater, bönor, potatis och rucola på ett stort fat.
Vispa ihop senap, olja och lite vatten. Häll över salladen.
Klart!
Ingredienser
Potatis
600 g
Rödlök
1
Tomater
3
Rucola
50 g
Svarta bönor
1 burk
Olja
2 msk
Dijonsenap
1 msk
KESO® cottage cheese
250 g
Andra liknande recept
Budget
30 min
Fransk potatissallad
(23)
20 min
Tonfisksallad
(64)
20 min
Enkel potatissallad
(292)
10 min
Potatissallad
(149)
30 min
Sommarsallad
(7)
Budget
30 min
Ljummen potatissallad
(142)
30 min
Lax med krämig potatissallad
(89)
30 min
Grillad potatissallad
(49)
40 min
Sommartallrik med lax, potatis och brynt smör
(68)
25 min
Sallad nicoise
(22)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum