Plommonfyllda rullader

Plommonfyllda rullader

30 min Huvudrätt
Söndagsmiddag med frisk syra av färska plommon och röda bär.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Banka ut köttet till ca ½ cm tunna skivor. Salta och peppra.
  • Dela, kärna ur och lägg plommonen på köttet. Rulla ihop till rullader och fäst med tandpetare.
  • Bryn dem runt om i smör i en stekpanna. Tillsätt grädde, gelé, soja, senap och fond. Låt rulladerna koka under lock ca 10 min.
  • Strö över persilja och vinbär. Servera med kokt potatis och vinbärsgelé.
Klart!
Energi:

530 kcal

Protein: 35 g
Kolhydrater: 62 g
Fett: 14 g

Ingredienser

Skinkschnitzel
600 g
Salt
1 tsk
Svartpeppar
1 krm
Mogna plommon
6
1 msk
Hackad färsk persilja
2 msk
Röda vinbär
½ dl
Sås:
2 dl
Vinbärsgelé
½ dl
Kinesisk soja
1 tsk
Dijonsenap
1 tsk
Kalvfond
1 msk