1175 kcal
Protein: | 60 g |
Kolhydrater: | 40 g |
Fett: | 87 g |
Hel kyckling, ca 1.3 kg, gärna majskyckling
|
1 |
---|
Svartpepparkorn
|
1 krm |
---|---|
Rosépeppar
|
1 krm |
Grönpeppar
|
1 krm |
Sichuanpeppar
|
1 krm |
Kycklingvingar, ben och skrov
|
|
---|---|
Schalottenlökar
|
2 |
Vitlöksklyftor
|
2 |
3 msk | |
Vatten
|
8 dl |
Färsk timjan
|
2 kvistar |
Katrinplommon
|
8 |
Vitt portvin eller umeshu
|
1 dl |
Pepparmix
|
2 krm |
Kycklingbröst från kycklingen
|
2 |
---|---|
Salt
|
1 krm |
Svartpeppar
|
1 krm |
3 dl | |
Färsk timjan
|
3 kvistar |
Hackade vitlöksklyftor
|
2 |
Citron
|
rivet skal av 1 |
2 msk |
Urbenade kycklinglår från kycklingen
|
2 |
---|---|
1½ dl | |
Salt
|
1 krm |
Pepparmix
|
1 krm |
Vetemjöl
|
1 dl |
Ägg
|
2 |
Panko
|
2 dl |
2 msk |
Blomkålshuvud, ca 500 g
|
1 |
---|---|
1 msk | |
Citron
|
pressad saft av 1 |
Vatten
|
1½ dl |
---|---|
Ättiksprit 12%
|
½ dl |
Strösocker
|
1 dl |
Salt
|
½ tsk |
Salt och svartpeppar
|
Svart quinoa
|
½ dl |
---|---|
Shiitakesvamp
|
50 g |
Saltrostad mandel
|
½ dl |
Pumpakärnor
|
½ dl |
1 msk |