755 kcal
Protein: | 20 g |
Kolhydrater: | 100 g |
Fett: | 25 g |
Jäst á 50 g
|
0,3 pkt |
---|---|
Kallt vatten
|
3 dl |
Flytande honung
|
1½ tsk |
Salt
|
1 tsk |
Olivolja
|
2 msk |
Vetemjöl special
|
6 dl |
Durumvetemjöl
|
2 dl |
Krossade tomater á 400 g
|
1 burk |
---|---|
Gul lök
|
1 |
1½ msk | |
Torkad rosmarin
|
1 tsk |
Tomatpuré
|
1 tsk |
Rödvinsvinäger
|
1 msk |
Strösocker
|
2 tsk |
Vatten
|
1 dl |
Salt
|
½ tsk |
Tomater
|
4 |
---|---|
Färsk basilika
|
16 blad |
Olivolja
|
2 msk |
Svartpeppar
|
1 krm |
5 dl | |
Flingsalt
|
½ msk |