Pizza med rucola och cottage cheese
35 min
•
Arbetstid: 25 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Snabbmat
•
Vegopizza med variation, här med krispig rucola och topping av krämig KESO® Cottage cheese.
Ingredienser
|
Färdig pizzadeg ca 400 g
|
1 |
|---|---|
|
Grön paprika
|
1 |
|
Tomatsås t ex färdig pastasås
|
8 msk |
| 150 g | |
|
Rucola
|
65 g |
|
Gul lök
|
1 |
|
Champinjoner
|
8 |
| 500 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
430 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,1 g |
| Protein: | 29,6 % | 31,3 g |
| Fett: | 41,5 % | 20,2 g |
| Kolhydrater: | 28,9 % | 30,6 g |