Pizza bianca med soltorkade tomater, vitost och rödlök

Pizza bianca med soltorkade tomater, vitost och rödlök

20 min Buffé Huvudrätt Förrätt Mellanmål
Små smarriga pizzor att njuta av. Servera dem gärna som förrätt. Självklart kan du istället göra två stora pizzor istället för minipizzor om du föredrar det.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Värm ugnen och en plåt till 225°.
  • Skiva löken tunt. Dela pizzadegarna i fyra bitar per deg. Kavla ut och lägg dem på två bakplåtspapper.
  • Bred på crème fraiche, Toppa med lök, soltorkade tomater och ost med tillhörande olja.
  • Grädda högt upp i ugnen 10-12 min.
  • Toppa med färsk rosmarin.
Klart!

Ingredienser

Rödlök
1
Pizzadegar à 400 g
2
2 dl
Soltorkade tomater i olja, hackade
6
1 burk
Färsk rosmarin
1 kvist