Den upphettade plåten fungerar som en pizzasten och får botten att bli riktigt krispig.
4195 kcal
Protein: | 104 g |
Kolhydrater: | 350 g |
Fett: | 260 g |
Jäst
|
10 g |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Olivolja
|
½ dl |
Ägg
|
1 |
Vatten
|
3 dl |
Vetemjöl
|
7 dl |
Schalottenlökar
|
4 |
---|---|
2 msk | |
Matolja
|
2 msk |
Vitt vin
|
1 dl |
2 dl | |
Salt
|
|
Mozzarella
|
100 g |
Smulad Falbygdens® getost
|
100 g |
Champinjoner
|
50 g |
---|---|
Färsk sparris
|
125 g |
Morot
|
1 |
Babyspenat
|
50 g |
Olivolja
|
2 msk |
Pressad citron
|
1 |
Parmesanost
|
20 g |