Pigs in a blanket - korv i smördeg
35 min
Buffé
•
Det finns olika varianter av pigs in a blanket. Detta är den amerikanska varianten, då rullas korven in i smördeg med färskost. Som små sovsäckar runt prinskorven. Ett roligt inslag på kalaset. Perfekt att servera med en smakrik dipp! Om du vill göra den engelska varianten av pigs in a blanket ska korven rullas in i färsk salvia och bacon. Detta penslas med senaps- och honungsglaze och tillagas i ugnen.
Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat
Ingredienser
|
Prinskorvar
|
12 |
|---|---|
| 150 g | |
|
Kyld rektangulär smördeg, ca 250 g
|
1 pkt |
|
Ägg
|
1 |
|
Sesamfrön
|
2 msk |
Till servering:
| 2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
216 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,5 g |
| Protein: | 10,3 % | 5,5 g |
| Fett: | 72,4 % | 17,7 g |
| Kolhydrater: | 17,3 % | 9,2 g |