Piccata milanese

Piccata milanese

Betyg

(34 st)

En traditionell italiensk anrättning med svensk touch.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Tomatsås:

Garnering:

  • 2 msk hackad färsk persilja

Gör så här:

Gör så här:

Skala och hacka lök och vitlök till såsen. Fräs det i smör i någon minut. Häll på såsen och låt den koka upp. Skär köttet i centimetertjocka skivor. Vispa upp ägget i en djup tallrik. Blanda ost, ströbröd, salt och peppar på en tallrik. Doppa först köttet i ägget och vänd det sedan i ostblandningen. Låt det ligga några minuter att stelna. Stek i smör i en stekpanna ca 3 min på varje sida. Strö över persilja.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem