Piccata milanese
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
En traditionell italiensk anrättning med svensk touch.
Ingredienser
|
Färsk skinka
|
500 g |
|---|---|
|
Ägg
|
1 |
| 1½ dl | |
|
Ströbröd
|
½ dl |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Tomatsås:
|
Gul lök
|
1 |
|---|---|
|
Vitlöksklyfta
|
1 |
|
Kelda® Pastasås tomat & crème fraiche
|
3 dl |
Garnering:
|
Hackad färsk persilja
|
2 msk |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
292 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1 g |
| Protein: | 45,9 % | 33 g |
| Fett: | 38,8 % | 12,8 g |
| Kolhydrater: | 15,3 % | 11 g |