Philly cheese steak sandwich
35 min
Brunch
Huvudrätt
Middag
•
Denna vrålgoda och maffiga macka från Philadelphia har hängt med sedan början av 1900-talet. Det handlar i grund och botten om att fylla en mjuk form av baguette med finskuret nötkött, gärna entrecote, ost och smörstekt lök. Kan låta enkelt, men kombinationen är vansinnigt god!
Ingredienser
|
Entrecote, halvtinad
|
200 g |
|---|---|
|
Gul lök
|
1 |
| 2 msk | |
|
Salt och svartpeppar
|
|
| 75 g | |
| 75 g | |
|
Baguette
|
1 |
|
Majonnäs
|
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
1384 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,9 g |
| Protein: | 17 % | 57,9 g |
| Fett: | 49,7 % | 77,8 g |
| Kolhydrater: | 33,3 % | 113,4 g |