Spenatsallad med ost och nektariner
20 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
Snabbmat
•
En klassisk spenatsallad med blåmögelost och valnötter får nytt sällskap av söta nektariner. God som den är men även till både hamburgare och revbensspjäll.
Ingredienser
|
Nektariner
|
2 |
|---|---|
|
Silverlök
|
½ |
|
Rädisor
|
1 knippe |
|
Gurka
|
½ |
| 150 g | |
|
Valnötter
|
50 g |
|
Babyspenat
|
70 g |
|
Olivolja
|
2 msk |
|---|---|
|
Balsamvinäger
|
1 msk |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Peppar
|
½ krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
362 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,2 g |
| Protein: | 9,7 % | 8,6 g |
| Fett: | 75,2 % | 30,8 g |
| Kolhydrater: | 15,1 % | 13,4 g |