Pepparkaka med ädelostsmetana

Pepparkaka med ädelostsmetana

15 min Buffé
Imponera på glöggminglet! Servera rostad mjuk pepparkaka med en mild kräm av ädelost och smetana.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/pepparkaka-med-adelostsmetana/

Gör så här

  • Smula osten i en bunke. Tillsätt smetana och mixa snabbt samman till en kräm.
  • Rosta de mjuka pepparkaksskivorna.
  • Bred krämen på pepparkakorna eller de rostade skivorna.
Klart!

Smörstek eller rosta munsbitar av mjuk pepparkaka i ugnen. Låt svalna och bred krämen på pepparkakan. Dekorera ev med lingon.

Energi:

88 kcal

Protein: 2 g
Kolhydrater: 4 g
Fett: 7 g

Ingredienser

140 g
2 dl
Pepparkakor eller
Mjuk pepparkaka
10 skivor