Pepparkaka med ädelostsmetana

Pepparkaka med ädelostsmetana

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(11 st)

Imponera på glöggminglet! Servera rostad mjuk pepparkaka med en mild kräm av ädelost och smetana.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 20 st

Gör så här:

Gör så här:

Smula osten i en bunke. Tillsätt smetana och mixa snabbt samman till en kräm. Bred krämen på pepparkakorna.

Tips:

Smörstek eller rosta munsbitar av mjuk pepparkaka i ugnen. Låt svalna och bred krämen på pepparkakan. Dekorera ev med lingon.

Näringsvärden, per styck inkl hård pepparkaka

  • Energi: 88 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 4 g
  • Fett: 7 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem