Pastasallad med vitkål och apelsin

Pastasallad med vitkål och apelsin

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(48 st)

Annorlunda och god pastasallad med fint skurna grönsaker och apelsinklyftor. Pastasalladen kan ätas som den är men passar även perfekt till grillad kyckling eller korv.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 250 g pasta
  • 150 g vitkål
  • 2 morötter
  • 1 apelsin
  • 2 dl Arla® gräddfil Gräddfil 12%
  • 1 tsk svensk senap
  • ½ tsk salt
  • 1 krm peppar

Gör så här:

Gör så här:

Koka pastan. Spola den i kallt vatten. Strimla vitkålen fint. Skala morötterna och hyvla dem i långa slingor med en osthyvel. Skala apelsinen med kniv och skär ut hinnfria klyftor. Blanda pasta, vitkål, morot och apelsin. Rör ihop gräddfil, senap, salt och peppar. Blanda ner det i pastasalladen. Servera till grillad kyckling eller korv.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem