Pastasallad med tomater, ägg och spenat
40 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•

En färgstark pastasallad med mättande tillbehör som är perfekt att äta som den är. Gott till både lunch och middag!
Ingredienser
Pasta penne
|
250 g |
---|---|
Ägg
|
4 |
2½ dl | |
Örtsalt
|
1 tsk |
Dijonsenap
|
1 tsk |
Hackad färsk persilja
|
1 dl |
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
Rödlök
|
1 |
Tomater
|
4 |
Bladspenat
|
100 g |
Svartpeppar
|
Gör så här
Bladspenat kan bytas ut mot sallad.
Näringsvärden, per portion inklusive bröd
Energi:
525 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 21 g |
Kolhydrater: | 74 g |
Fett: | 14 g |

