Pastasallad med tomater, ägg och spenat
40 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•

En färgstark pastasallad med mättande tillbehör som är perfekt att äta som den är. Gott till både lunch och middag!
Ingredienser
Pasta penne, gärna fullkorn
|
360 g |
---|---|
Ägg
|
4 |
2½ dl | |
Örtsalt
|
1 tsk |
Dijonsenap
|
1 tsk |
Hackad färsk persilja
|
1 dl |
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
Rödlök
|
1 |
Tomater
|
4 |
Bladspenat
|
100 g |
Svartpeppar
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Bladspenat kan bytas ut mot sallad.
Näringsvärden, per port
Energi:
501 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5 g |
Protein: | 17,4 % | 21,5 g |
Fett: | 24,7 % | 14 g |
Kolhydrater: | 57,9 % | 71,4 g |

