Pastasallad med skinka och apelsin

Pastasallad med skinka och apelsin

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(30 st)

Pastasallad med apelsiner, avokado och skinka passar bra ihop. Kaprisen står för sältan.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Koka pastan. Spola den i kallt vatten och låt rinna av. Strimla skinkan fint. Skala och finhacka löken. Blanda gräddfil, skinka, lök och kapris. Smaka av med spad från kaprisen. Skala apelsinerna med kniv och skär ut hinnfria klyftor. Dela dem i halvor. Skala, kärna ur och skär avokadon i mindre bitar. Blanda avokado snabbt med apelsin för att undvika missfärgning. Lägg upp skinksalladen och garnera med apelsin och avokado.

Näringsvärden, per port inkl bröd ca 30 g

  • Energi: 450 kcal
  • Protein: 24 g
  • Kolhydrater: 54 g
  • Fett: 15 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag