Pastasallad med saffran

Pastasallad med saffran

Betyg

(65 st)

Saffran gör denna pastasallad vackert gyllengul och den har ljuvlig smak av honung och rosmarin. Pastasalladen är jättegod till rökt lax eller räkor.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g pastasnäckor
  • 200 g sockerärter
  • 300 g broccolibuketter
  • 2 knippen rädisor

Dressing:

  • 4 dl Arla Köket® matyoghurt matyoghurt 8%
  • 2 msk flytande honung
  • ½ pkt saffran à 0,5 g
  • rivet skal av ½ citroner
  • 2 tsk hackad röd spansk peppar
  • 1 tsk smulad torkad rosmarin
  • 1 tsk salt

Gör så här:

Gör så här:

Koka pastan. Spola i kallt vatten. Ansa sockerärterna och koka dem i lättsaltat vatten ca 2 min. Ansa och bryt broccolin till små buketter. Koka dem i lättsaltat vatten ca 3 min. Låt rinna av och lägg över i en skål. Skär rädisorna i skivor. Blanda försiktigt pastan, sockerärtor, broccoli och rädisor. Rör ihop ingredienserna till dressingen och häll den över salladen vid servering.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem