Pastasallad med saffran

Pastasallad med saffran

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(65 st)

Saffran gör denna pastasallad vackert gyllengul och den har ljuvlig smak av honung och rosmarin. Pastasalladen är jättegod till rökt lax eller räkor.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g pastasnäckor
  • 200 g sockerärter
  • 300 g broccolibuketter
  • 2 knippen rädisor

Dressing:

  • 4 dl Arla Köket® matyoghurt matyoghurt 8%
  • 2 msk flytande honung
  • ½ pkt saffran à 0,5 g
  • rivet skal av ½ citroner
  • 2 tsk hackad röd spansk peppar
  • 1 tsk smulad torkad rosmarin
  • 1 tsk salt

Gör så här:

Gör så här:

Koka pastan. Spola i kallt vatten. Ansa sockerärterna och koka dem i lättsaltat vatten ca 2 min. Ansa och bryt broccolin till små buketter. Koka dem i lättsaltat vatten ca 3 min. Låt rinna av och lägg över i en skål. Skär rädisorna i skivor. Blanda försiktigt pastan, sockerärtor, broccoli och rädisor. Rör ihop ingredienserna till dressingen och häll den över salladen vid servering.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem