Pastasallad med pestosmak
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Buffé
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Matlåda
Middag
•
Pastasallad kan varieras i det oändliga. Denna pastasallad blir krämig och mättande med KESO® Cottage cheese smaksatt med basilika och parmesan. Krispiga salladsblad, sval melon och het salami gör denna pastasallad till en riktig höjdare.
Ingredienser
|
Pasta, gärna fullkorn
|
360 g |
|---|---|
| 250 g | |
|
Färsk basilika
|
1 kruka |
|
Färskriven parmesanost
|
1 dl |
|
Salt
|
1 |
|
Citron, finrivet skal
|
1 |
|
Galiamelon
|
1 |
|
Körsbärstomater, delade
|
250 g |
|
Salami
|
100 g |
|
Blandad grönsallad
|
100 g |
|
Pistagenötter, grovhackade
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Galiamelon kan bytas ut till honungsmelon.
Näringsvärden, per port
Energi:
654 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 8,2 g |
| Protein: | 19,5 % | 31,4 g |
| Fett: | 29,2 % | 21,6 g |
| Kolhydrater: | 51,3 % | 82,5 g |