Pastasallad med ost

Pastasallad med ost

Huvudrätt
Lättlagad och krämig pastasallad med rädisor, tre sorters lök och vällagrad, lite syrlig ost.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Koka pastan enligt anvisning på förpackningen och spola den kall.
  • Skiva rädisorna. Skala och hacka silverlök och vitlök. Hacka gräslöken.
  • Blanda gräddfil, majonnäs, lök och pasta. Smaka av med salt och peppar.
  • Varva pasta, rädisor, och rucola. Smula över osten. Servera med bröd.
Klart!
Energi:

570 kcal

Protein: 19 g
Kolhydrater: 72 g
Fett: 21 g

Ingredienser

Pasta penne
300 g
Rädisor
1 knippe
Silverlök
½
Vitlöksklyfta
1
Färsk gräslök
½ kruka
3 dl
Majonnäs
2 msk
Salt
1 krm
Peppar
1 krm
Rucola
100 g
100 g
Surdegsbaguette
1