Pastasallad med ost och kronärtskocka

20 min Huvudrätt Lunch Middag
Pastasallad med ost och kronärtskocka

Medan pastan kokar hackas det lilla som ska beredas. Sen är det bara att blanda och äta.

Ingredienser

Pasta orecchiette
300 g
150 g
Rödlök
1
Röd paprika
1
Kronärtskockshjärtan i olja
300 g
Hackad färsk basilika salvia och oregano
1 dl
Dijonsenap
1 tsk
Rödvinsvinäger
2 tsk
Salt
1 krm
Svartpeppar
1 krm

Gör så här

  • Koka pastan enligt anvisning på paketet.
  • Skär Castello i bitar. Finhacka rödlök och paprika. Skiva kronärtskockshjärtana, spara oljan.
  • Blanda allt med örterna. Rör ihop dijonsenapen med vinägern och oljan från kronärtskockorna. Salta och peppra, och rör ned i pastasalladen.
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

585 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 21 g
Kolhydrater: 63 g
Fett: 26 g
https://www.arla.se/recept/pastasallad-med-ost-och-kronartsskocka/