Pastasallad med ost och kronärtskocka
                                
                                     20 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                                    Tillbehör
                        
                    
                
                    •
                    
            
         
    Medan pastan kokar hackas det lilla som ska beredas. Sen är det bara att blanda och äta.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Pasta orecchiette, gärna fullkorn
                                            
                                     | 360 g | 
|---|---|
| 150 g | |
| 
                                            
                                                Rödlök
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Röd paprika
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Kronärtskockshjärtan i olja
                                            
                                     | 300 g | 
| 
                                            
                                                Hackad färsk basilika salvia och oregano
                                            
                                     | 1 dl | 
| 
                                            
                                                Dijonsenap
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Rödvinsvinäger
                                            
                                     | 2 tsk | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 1 krm | 
| 
                                            
                                                Svartpeppar
                                            
                                     | 1 krm | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
510 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6 g | 
| Protein: | 14,4 % | 18 g | 
| Fett: | 27,6 % | 15,9 g | 
| Kolhydrater: | 58 % | 72,8 g | 
 
     
     
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp)