Pastasallad med ost och kronärtskocka
20 min
Huvudrätt
Lunch
Matlåda
Middag
Tillbehör
•
Medan pastan kokar hackas det lilla som ska beredas. Sen är det bara att blanda och äta.
Ingredienser
|
Pasta orecchiette, gärna fullkorn
|
360 g |
|---|---|
| 150 g | |
|
Rödlök
|
1 |
|
Röd paprika
|
1 |
|
Kronärtskockshjärtan i olja
|
300 g |
|
Hackad färsk basilika salvia och oregano
|
1 dl |
|
Dijonsenap
|
1 tsk |
|
Rödvinsvinäger
|
2 tsk |
|
Salt
|
1 krm |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
510 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6 g |
| Protein: | 14,4 % | 18 g |
| Fett: | 27,6 % | 15,9 g |
| Kolhydrater: | 58 % | 72,8 g |