Pastasallad med cottage cheese

Pastasallad med cottage cheese

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(10 st)

Koka pastan i förväg så har du pastasalladen klar på några minuter! Laga extra mycket så har du pastasallad att bjuda på till hela släkten.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g pasta, t ex penne
  • 50 g pinjenötter
  • 100 g cocktailtomater
  • blandad grönsallad
  • 2 salladslökar
  • 300 g KESO® cottage cheese hummus Cottage Cheese Hummus
  • 1 dl svarta oliver
  • färska örter, t ex oregano

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Koka pastan. Rosta pinjenötterna i en torr, het stekpanna. Dela tomaterna och salladen. Skär sticklöken. Låt pastan rinna av och blanda den med cottage cheese. Lägg salladen på ett stort fat. Lägg på pastan och strö över pinjenötter, tomater, oliver, lök och örter.

Tips:

Sticklöken kan ersättas med späd purjolök.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 490 kcal
  • Protein: 21 g
  • Kolhydrater: 59 g
  • Fett: 17 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag