Pastasallad med cottage cheese

30 min Buffé Huvudrätt Lunch Middag
Pastasallad med cottage cheese

Denna pastasallad blir extra mättande och god med KESO® Cottage cheese. Blanda pastan med KESO® Cottage cheese när den är al dente. Lägg upp på ett vackert salladsfat och toppa med härliga grönsaker, örter, oliver och frön. Denna pastasallad passar utmärkt att ställa fram på buffén, eller varför inte packa ner i picknickkorgen!

Ingredienser

Pasta, t ex farfalle
300 g
Cocktailtomater
250 g
Salladslökar
2
Avokado
1
Färska örter, t ex oregano, basilka, gräslök
2 dl
Kallpressad olivolja
2 msk
Salt och svartpeppar
Blandad grönsallad
130 g
Rostade pumpakärnor
2 dl
Urkärnade svarta oliver
2 dl

Gör så här

  • Koka pastan al dente enligt anvisning på förpackningen.
  • Blanda pastan med cottage cheese. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
  • Skär tomaterna i halvor. Strimla salladslöken. Halvera, gröp ut och tärna avokadon.
  • Lägg blandad grönsallad på ett stort fat, ringla över olivolja. Toppa med pasta och strö över tomater, salladslök, avokado, örter, pumpafrön och oliver.
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

490 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 21 g
Kolhydrater: 59 g
Fett: 17 g
https://www.arla.se/recept/pastasallad-med-cottage-cheese/