Pasta rosso
30 min
Huvudrätt
•
Pasta rosso smaksatt med röd pesto och färsk basilika. En lättlagad pasta att ta till när tiden är knapp! Såsen blir klar under tiden pastan kokar. Och kom ihåg - det är gästerna som ska vänta på pastan, inte tvärtom!
Nytt
Ingredienser
|
Pasta penne, gärna fullkorn
|
360 g |
|---|---|
|
Cocktailtomater
|
400 g |
| 1 tsk | |
|
Rödlök
|
1 |
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
| 2 dl | |
|
Röd pesto
|
1 dl |
|
Salt och svartpeppar
|
|
|
Färskriven parmesanost
|
2 dl |
|
Färsk basilika
|
1 kruka |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
641 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,7 g |
| Protein: | 15,3 % | 24,2 g |
| Fett: | 39,1 % | 28,3 g |
| Kolhydrater: | 45,6 % | 71,9 g |