Pasta med sparris och lax
20 min
•
Arbetstid: 20 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
Varmrätt
•
Bjud in våren på tallriken med sparris, kallrökt lax och färsk gräslök. De späda knopparna kan du äta råa som god och vacker topping.
Ingredienser
|
Kelda® Pastasås fyra ostar
|
4 dl |
|---|---|
|
Pasta rigatoni, gärna fullkorn
|
300 g |
|
Färsk grön sparris
|
250 g |
|
Kallrökt lax
|
150 g |
|
Finhackad färsk gräslök
|
2 msk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
472 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,9 g |
| Protein: | 21,1 % | 24,5 g |
| Fett: | 25,5 % | 13,6 g |
| Kolhydrater: | 53,4 % | 62,1 g |