Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Päron med vanilj och hasselnötskräm
Päron med vanilj och hasselnötskräm
60+ min
Efterrätt
•
Kommentarer
Gör som proffsen– servera inkokta vaniljpäron med ägg av nötkräm och isig chokladgranité. Lite pyssligt men räkna med beröm. Receptet är skapat av Tommy Myllymäki, Årets kock 2007.
Andra liknande recept
30 min
Kladdkaka
(23452)
45 min
Våfflor
(4429)
55 min
Kärleksmums
(9197)
60+ min
Semlor
(438)
Ugnspannkaka
(172)
Tommy Myllymäki
Årets kock 2007
Provlagat av Arla Mat
Klart!
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
530 kcal
Protein:
4 g
Kolhydrater:
28 g
Fett:
65 g
Ingredienser
Andra liknande recept
30 min
Kladdkaka
(23452)
45 min
Våfflor
(4429)
55 min
Kärleksmums
(9197)
60+ min
Semlor
(438)
Ugnspannkaka
(172)
45 min
Sockerkaka
(4917)
15 min
Pannkakssmet
(481)
15 min
Chocochock muggkaka
(4290)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum