Päron- och valnötssmörgås med ost

Päron- och valnötssmörgås med ost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(8 st)

Päron och valnötter passar fint ihop med ost. Skiva päronen så tunt som möjligt. Prova med osthyveln om du inte har någon mandolin.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 skivor frukt- och valnötsbröd
  • 40 g Bregott® Matfettsblandning Normalsaltat 75%
  • 1 päron
  • 25 g rucola
  • ½ dl valnötter
  • 1 msk olivolja
  • 16 skivor Wästgöta Kloster® cheddar

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Bred brödet. Skiva päronet tunt, blanda med rucola, grovhackade valnötter och olja. Lägg salladen på brödet och toppa med hyvlad ost.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 460 kcal
  • Protein: 18 g
  • Kolhydrater: 17 g
  • Fett: 35 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag