Päron- och avokadosallad med ädelostdressing

Päron- och avokadosallad med ädelostdressing

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(61 st)

Recept på fräsch och supergod sallad med den klassiska smakkombinationen ädelost och päron. Avokado och mandel balanserar smakerna väl och gör salladen matig.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 3 päron
  • 2 avokado
  • 4 dl blandad grönsallad
  • 1 tsk flingsalt
  • ½ krm svartpeppar
  • pressad saft av ½ citroner
  • 1 dl saltrostad mandel

Dressing:

Gör så här:

Gör så här:

Kärna ur och klyfta päronen. Dela och kärna ur avokadon. Ta ur fruktköttet i bitar med en tesked. Lägg salladen på ett fat. Lägg på päron och avokado. Salta och peppra och häll över citronsaften. Strö över mandeln. Blanda smulad ädelost och crème fraiche. Klicka lite dressing över salladen och servera resten till.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 410 kcal
  • Protein: 11 g
  • Kolhydrater: 17 g
  • Fett: 34 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem