Parisare med falukorv i hamburgerbröd
20 min
•
En svensk klassiker med en twist: stekta saftiga falukorvsskivor serverade i mjukt hamburgerbröd med ketchup, senap, rostad lök och krämig bostonmajjo. Enkelt, snabbt - och kul!
Nytt
Ingredienser
|
Falukorv
|
300 g |
|---|---|
| 2 msk | |
|
Hamburgerbröd
|
4 |
|
Tomatketchup
|
2 msk |
|
Senap
|
2 msk |
|
Rostad lök
|
2 msk |
|
Romansallad
|
4 blad |
Bostonmajjo:
| 2 dl | |
|
Bostongurka
|
1 dl |
|
Majonnäs
|
2 msk |
|
Salt
|
2 krm |
|
Nymalen svartpeppar
|
2 krm |
Till servering:
|
Morot
|
250 g |
|---|---|
|
Gurka
|
1 |
|
Röd paprika
|
1 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
641 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,1 g |
| Protein: | 10,6 % | 16,7 g |
| Fett: | 58,4 % | 42,4 g |
| Kolhydrater: | 31 % | 48,9 g |