Panzanella med chiliost
                                
                                     45 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  45 min
                                
                                    Tillbehör
                        
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Panzanella är en italiensk brödsallad som passar perfekt till grillat, buffén eller som enklare lunch. Gör den helst under sommarhalvåret då tomaterna är som allra bäst!
Ingredienser
Sallad:
| 
                                            
                                                Ciabatta
                                            
                                     | 1 | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Rödvinsvinäger
                                            
                                     | 2 msk | 
| 
                                            
                                                Körsbärstomater
                                            
                                     | 250 g | 
| 
                                            
                                                Gurka
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Vitlöksklyftor
                                            
                                     | 2 | 
| 
                                            
                                                Rödlök
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Grillad paprika i olja, avrunnen
                                            
                                     | 200 g | 
| 
                                            
                                                Bladpersilja
                                            
                                     | 1 kruka | 
| 
                                            
                                                Färsk basilika
                                            
                                     | 1 kruka | 
| 
                                            
                                                Kapris
                                            
                                     | 2 msk | 
| 
                                            
                                                Olivolja
                                            
                                     | ½ dl | 
| 
                                            
                                                Flingsalt
                                            
                                     | 
Chiliost:
| 200 g | |
| 
                                            
                                                Chili flakes
                                            
                                     | ½ tsk | 
| 
                                            
                                                Olivolja
                                            
                                     | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
285 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3 g | 
| Protein: | 13,1 % | 9,2 g | 
| Fett: | 64,6 % | 20,8 g | 
| Kolhydrater: | 22,3 % | 15,6 g | 
 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp)